top of page

InnerZelf

ZSINN richt zich op de persoonsvorming, het goed-in-je-vel-voelen, het wendbaar zijn, zelfsturend en weerbaar zijn, het Zijnsdeel van de ontwikkeling. Het zijn vaak deze niet-cognitieve kwaliteiten die doorslaggevend kunnen zijn in de levensloop en in de professionele loopbaan.

Voor persoonsvorming gebruiken we het CARE-Model

  • Ik kan het (competentie)

  • Ik mag zelf kiezen (autonomie)

  • Ik hoor er bij (relatie) 

 

Welke weerstand heb je in jezelf te overwinnen? Interne belemmeringen zitten vaak in jou verankerd bijvoorbeeld in de vorm van overtuigingen als "dat kan ik toch niet" of "zo gemakkelijk kan het niet zijn". Jij maakt je eigen overtuigingen waar en zegt dan: "zie je wel". Dit kun je gericht leren aanpakken door je er bewust van te zijn en er woorden aan te geven.  

 

Wij kijken samen met jou naar wat je beweegt, wat je raakt en waar je blij van wordt. Het ontdekken van talenten en kwaliteiten, eigen dromen en eigen wensen en hoe zet je deze in.

Als we onze eigen kwetsbaarheid kennen, kunnen we die van anderen herkennen. Je kan niet van anderen verwachten dat ze zichzelf laten zien, als ze niets te zien krijgen van jou. Emoties, vooral het niet herkennen en erkennen van dit intense gevoel, belemmert elke vorm van groei, ook op de werkvloer. 

Voorbeeld

Het voelen van irritatie, kan aangeven dat er iemand over je grenzen heen gaat of dat jezelf je grenzen overschrijdt. Voel je je afgewezen, dan zou het kunnen zijn dat er ingebroken wordt op de behoefte van waardering en erkenning.

FCOrangeInBlue-(91x61mm).jpg

 Met kracht en ZSINN de toekomst in 

Contact

Telefoon

06-51516332

Email

bottom of page